Kompany Iklan Huruf Tiga P

Semua opps dari kompany iklan nama huruf tiga P ini sangat laku, macam ada duit jatuh dari langit. Satu saat you nampak banyak opps yang sangat cantik dan senang ditulis tapi the next saat, bila you nak accept opps tu, dah hilang entah ke mana atau berubah jadi warna kelabu. I sangat frus dengan tiga P ini. Terlalu manyak rules and regulations. Nasib baik, I masih ada offer dari kompany iklan yang lain. Kalau tidak, macam mana nak cari makan dengan tiga P ini, manyak orang nak fight untuk rampas opps….buat you gila betul.

No. of times viewed = 471

Please follow and like us:
error

9 thoughts on “Kompany Iklan Huruf Tiga P

  1. hi!

    Can I know where can I find all this Paid for blog?

    Any recommendation? Currently I’m doing just PayPerPost.com but it don’t have much open opportunities that I can write about.

  2. Our New Life… you can try blogitive, blogsvertise, review me, sponsored review, loudlaunch, blogging ads and smorty.

  3. haahah…dalam bahasa pulak..saya ingat mesti ada bug atau ada org tahu macam mana nak ambil opps dengan cepat. setiap kali refresh, semua sudah tak ada. mana boleh kan? boleh jadi gila πŸ˜€

  4. haha… u takut boss ni bagi you fry sotong ker?
    biasalar, kena cari makan tempat lain. tak boleh taruh semua telur dalam satu basket, kan? πŸ™‚

  5. haha..kamu sudah join BM gang ka?
    Itu 3P saya nampak banyak putih, tapi semua untuk US blogger. Susah betul, opp semua kena tendang, sebab banyak permintaan, tak boleh ini, tak boleh itu…. πŸ™

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *